Výběr kolečkových tašek

Dobrý den, vítáme Vás opět v našem obchodě 5M! Dnes se podíváme na širokou nabídku kolečkových tašek. Existuje mnoho různých druhů a typů, takže vám rychle projdeme, jaké máte možnosti při výběru tašky na kolečkách.

 

Lehká taška 5M s plastovými kolečky

Jedna z nejlevnějších a nejlehčích tašek v naší nabídce je taška 5M s plastovými kolečky. Tato jednokomorová taška je ideální pro začátečníky a děti. Má dvě boční kapsy a díky absenci kovového rámu je velmi lehká.

- Komory: Jedna

- Materiál: Bez kovového rámu

- Kolečka: Plastová

- Vhodná pro: Začátečníky a děti

- Výhody: Lehká a cenově dostupná

12

 

Taška UNIC s kovovým rámem

Oblíbenou volbou je taška od UNIC. Tato dvoukomorová taška má klasický kovový rám a překližkovou nosnou desku na vnitřní straně. Díky stahovacím popruhům a bočním kapsám je ideální pro šermíře, kteří potřebují převézt veškeré vybavení na turnaje.

- Komory: Dvě

- Materiál: Kovový rám, překližková deska

- Kapsy: Boční kapsy, stahovací popruhy

- Výhody: Poměr cena/výkon, ideální pro turnaje

 14

 

Taška 5M s kovovým rámem

Další možností je kovová taška 5M. Tato taška je vybavena kovovým rámem a překližkovou deskou s bočními kapsami. Má jednu dlouhou kapsu a jednu kratší kapsu s průsvitným panelem, kam si můžete uložit mokré triko nebo jiné věci, které potřebujete mít na očích.

- Komory: Dvě

- Materiál: Kovový rám, překližková deska

- Kapsy: Jedna dlouhá, jedna kratší s průsvitným panelem

- Výhody: Praktické úložné prostory

 13

 

Nejpropracovanější taška Allstar

Posledním a nejlepším modelem v naší nabídce je taška Allstar. Tato dvoukomorová taška je velmi propracovaná a obsahuje nástavec, který lze připevnit na tašku. I přes svou velikost je lehká díky použití plastového rámu, podobně jako u kufrů, kde jsou kolečka připevněna k překližkové desce.

- Komory: Dvě

- Materiál: Plastový rám, překližková deska

- Nástavec: Součástí

- Výhody: Lehká, prostorná, špičkový design

 15

Výběr správné kolečkové tašky závisí na vašich potřebách a preferencích. Od lehkých a cenově dostupných tašek pro začátečníky až po robustní a propracované modely pro zkušené šermíře – v naší nabídce si vybere každý. Doufáme, že vám tento průvodce pomůže při výběru ideální tašky. Přejem Vám šťastný nákup!